Gururla Duyuruyoruz! Okulumuz Floor Curling Takımı Türkiye 3.sü!

Gururla Duyuruyoruz! Okulumuz Floor Curling Takımı Türkiye 3.sü!

Okulumuzun küçük kızlar floor curling takımının Türkiye 3.sü olmasıyla büyük bir gurur yaşıyoruz! Sporcularımız Leyla AKKIRAN, Aybüke COŞKUN ve Asya ŞENOL, bu muhteşem başarıyı elde etmek için çok çalıştılar ve büyük bir özveri gösterdiler. Takımımızı çalıştıran Beden Eğitimi Öğretmeni Davut SERİNDİK'e ve müsabakalardaki destekleri ile Türkçe öğretmeni Atilla KUVANCI'ya da bu başarıda emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bu başarı, sadece sporcularımızın değil, tüm okulumuzun ve Ordu'nun gurur kaynağıdır. Küçük yaşta başladıkları curling sporunda bu kadar büyük bir başarı elde eden sporcularımız, bizlere ilham kaynağı olmaktadırlar. Onların bu başarısı, bize her şeyin mümkün olduğunu ve sıkı çalışma ile her hedefe ulaşılabileceğini göstermektedir.

Okul idaremiz ve müsabakalara gitmemize sponsor olan firmalara da bu süreçte bize verdikleri destekten dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bu güzel haberi tüm öğrencilerimiz, velilerimiz ve Ordu halkı ile paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Sporcularımızı ve onları çalıştıran öğretmenlerimizi bir kez daha tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

08.05.2024 66

08-05-202408-05-202408-05-2024