Curlingde Büyük Başarı

Curling İl Birinciliği finallerinde hem kız Curling, hemde erkek Curling takımımız Ordu İl 1. si olarak ilimizi bölge finallerinde temsil etmeye hak kazandılar.

Kız takımında yer alan Asya ŞENOL, Aybüke COŞKUN ve Leyla AKKIRAN, mücadeleci ruhları ve olağanüstü performanslarıyla takımımıza büyük bir başarı getirdiler. Onların azimli çalışmaları ve kararlılığı, takımımızı zafere taşıyan en önemli unsurlardan biriydi.

Erkek takımında yer alan Fırat ÖZTÜRK, Cahit Baki ÇAMUR ve Berat Recep DEMİR de, harika bir performans sergileyerek okulumuzu gururlandırdılar. Onların sahadaki üstün yetenekleri ve takım ruhu, bizlere büyük bir başarı getirdi.

Ayrıca, bu başarıda emeği geçen ve öğrencilerimize rehberlik eden Beden Eğitimi Öğretmenimiz Davut SERİNDİK'e de en içten teşekkürlerimizi sunmak istiyoruz. Öğrencilerimizi cesaretlendiren, motive eden ve onlara her zaman destek olan Sayın Serindik, takımımızın başarısında büyük bir paya sahiptir.

Bu büyük başarıyı birlikte paylaşmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Öğrencilerimizin ve öğretmenimizin bölge finallerinde başarılar diliyoruz.

19.02.2024 88

19-02-202419-02-202419-02-202419-02-202419-02-202419-02-2024