Bayadı Ortaokulu

Vizyon: Mezunlarımızın tamamını ilgi, istidat ve yetenekleri doğrultusunda ortaöğretim kurumlarına yerleşmelerini sağlayacak bilgi ve becerilerle donatmak ve onları öğrenmeyi bilen bireyler olarak topluma kazandırmaktır… İSTİYORUZ Kİ... Okulumuzda öğrenme, öğrendiklerini hayatta uygulama temel ihtiyaç kabul edilsin! İSTİYORUZ Kİ! Okulumuzda sosyal, kültürel, sportif etkinlikler için her öğrenciye fırsatlar verildiğini velilerimiz bilsin! İSTİYORUZ Kİ! Okulumuzda öğrencilerimizin kendi yetenekleri ölçüsünde yetiştirilmesi için çalışmalar yaptığımızı velilerimizde bilsin! İSTİYORUZ Kİ! Okulumuzda çalışanlar gerekeni yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın! İSTİYORUZ Kİ´ Okulumuzda her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın! İSTİYORUZ Kİ´ Okulumuzda disiplinsizliği hoş görmeyen bir kamuoyu oluşturma isteğimizi herkes bilsin!

Misyon: Bilgiye ulaşmayı bilen, bilgiyi kullanabilen, üretken, kişilikli, evrensel ve kültürel değerleri kazanma yolunda gelişim gösterebilen mantıklı düşünebilen, kendisine ve başkalarına değer veren, okulu ve öğrenmeyi önemseyen ve ahlaki değerlere sahip çıkabilen öğrenciler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 8.40-15.20
Servis Bilgisi: Okulumuza öğrencilerimiz 10 servisle taşınmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Okçuluk,Bocce,Dart,Masa Tenisi,Futbol,Basketbol...
Bilimsel Etkinlikler: Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü 4007 Bilim Şenliği
Proje Çalışmaları:

WEB - https://bayadiortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Bayadı Mahallesi, Altınordu ,Ordu / Türkiye

Yerleşim Yeri - Bayadı Mahallesi

Adres - Bayadı Mahallesi, Altınordu ,Ordu / Türkiye

Ulaşım Öğretmen ve öğrenci ulaşımı için servis hizmeti kullanılmaktadır

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 10 km