Birsan ÜREY - Okul Müdürü

04.12.2019 656

1969 yılında Aydın ili, Nazilli ilçesinde doğdu. İlk,orta ve lise öğrenimini Nazilli’de tamamladı.1990 yılında Kastamonu Eğitim Yüksekokulu’nu bitirdi. 1990 yılında Zonguldak-Devrek-Tosunlar Malya İlkokulu’nda müdür yetkili öğretmen olarak göreve başladı. Daha sonra sırasıyla Malatya-Akçadağ-Tataruşağı İlkokulu’nda müdür yetkili öğretmen, Malatya- Derende-Karabacak İlkokulu’nda müdür yardımcısı ve okul müdürü, Ordu-Mesudiye YİBO’da müdür yardımcısı ve okul müdürü olarak çalıştı. 1996-1997 yıllarında Giresun Eğitim Fakültesi’nde lisans tamamladı. Ordu- Gülyalı Merkez İlköğretim Okulu’nda okul müdürü ve kısa süreli Ordu-Çaybaşı-İlküvez İ.O’nda okul müdürü olarak görev yaptı. 2006 yılında “Uzman Öğretmen” ünvanı kazandı. 2011-2013 yılları arasında Gökömer İlkokulu/Ortaokulu’nda okul müdürü olarak çalıştı.2014-2023 yılları arasında Ordu-Altınordu 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu/Ortaokulu’nda okul müdürü olarak çalıştı. 2023 yılında Ordu-Altınordu Bayadı İlkokulu/Ortaokulu’na müdür olarak atandı ve okulumuzda görevine devam etmektedir. Evli ve biri kız biri erkek olmak üzere iki çocuk babasıdır.